Welkom Vriend en Logeeradres

Wat is Vrienden op de Fiets?

Echte Vrienden houden van een meerdaagse fietstocht of wandeling. Aan het einde van een sportieve dag zijn ze moe, maar voldaan. De Vrienden zoeken een bed voor één nacht en een stevig ontbijt. Die vinden ze bij één van de ruim 5.000 logeeradressen. De Vrienden laten zich verrassen en verwachten geen luxe. Ze willen vooral uitrusten, zodat ze de volgende ochtend weer vroeg en fris op pad kunnen.
 

Klik hier voor meer informatie

Zoek jij een logeeradres?

Inspiratie nodig?

Heb je zin om eropuit te trekken, maar nog geen idee waar naartoe? Wij hebben een aantal bijzondere bezienswaardigheden verzameld: de Provincieparels.

Provincieparels

Wie zijn onze logeeradressen?

Logeeradressen zijn vriendelijke particulieren die hun huis graag delen met gelijkgestemden. Ze vinden het leuk een Vriendendienst te leveren aan sportievelingen en bieden een warm welkom, een opfrisser, een comfortabel bed en een energie-opwekkend ontbijt. En oja, nog even dit: het is hier (dus) geen hotel. Vrienden zijn te gast in het privédomein van logeeradressers. 

Klik hier voor meer informatie

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets