Doe mee met Vrienden op de Fiets

Vrienden op de Fiets is een netwerk van sportievelingen en gastvrije mensen die hun huis graag delen. Zij zijn onze Vrienden en Logeeradressen.

Wat is Vrienden op de Fiets?

Vrienden maken een meerdaagse fiets- of wandeltocht. Aan het einde van de dag zijn ze toe aan een verfrissende douche en een goed bed. De volgende ochtend gaan ze na een stevig ontbijt weer vol goede moed op pad. Voor zo’n tijdelijk onderkomen kunnen ze terecht bij een Logeeradres. Echte Vrienden kijken elke reisdag uit naar weer een nieuwe ontmoeting.

Logeeradressen zijn vaak zelf ook sportievelingen. Ze vinden het leuk een vriendendienst te leveren aan gelijkgestemden en zetten hun deuren daarom ruimhartig open voor een Vriendenprijs. Ook zij kijken uit naar weer een nieuwe ontmoeting.

Wat maakt ons Vrienden op de Fiets?

Gastvrije eenvoud. Vrienden zijn even deel van het dagelijks leven van een Logeeradres en dat vinden ze allebei leuk.

Samen maken Vriend en Logeeradres een fijne ontmoeting van het verblijf. Soms met een avond vol verhalen, een andere keer met minder contact. Elke dag een andere ervaring.

Bij Vrienden op de Fiets vind je geen foto’s en reviews, dat is bewust. Vrienden en Logeeradressen houden van de verrassing. De Vriend vraagt zich af: Waar slaap ik vanavond? En ook het Logeeradres is benieuwd: welke Vriend leer ik vandaag beter kennen?


Vrienden voor even
of voor het leven

Doe je mee?

Wil jij onderdeel zijn van dit netwerk van aardige, sportieve en avontuurlijke mensen? Dan kun je twee kanten op: je wordt Vriend of Logeeradres. Of allebei natuurlijk.

Doe mee als Vriend Doe mee als Logeeradres