Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Zoekresultaat

Alleen Vrienden hebben toegang tot de gastadressen van Vrienden op de Fiets. Om in te zoomen en alle details te bekijken : Log in of word Vriend.

Filter op:

Filter op

Type accommodatie

Aantal slaapkamers:

Aantal eenpersoonsbedden

Aantal tweepersoonsbedden

Extra opties

Hier vindt u een overzicht van alle gevonden gastadressen in het door u opgegeven gebied. De rode ballonnetjes staan voor individuele gastadressen. Klik erop voor meer details over dit logeeradres. De cirkels met een cijfer geven aan hoeveel gastadressen er in het opgegeven gebied te vinden zijn, zoom in voor meer details.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik de GPS-codes krijgen van de gastadressen?

  Als u een gastadres geselecteerd heeft, treft u daar ook de GPS-coördinaten. Deze kunt u eenvoudig invoeren in uw routeplanner. U kunt ook gebruiken maken van de routeplanners van de Fietsersbond en Wandelnet waar wij naar linken. Op termijn willen we graag alle GPS-bestanden van onze gastadressen toegankelijk maken, zodat u ze kunt inladen in uw routeplanner of Garmin. We werken aan een oplossing die past bij de veiligheids- en privacy-eisen die wij (en onze gastadressen) stellen. Zodra er nieuws is, melden we dat.

 • Hoe word ik Vriend?

  U kunt zich hier aanmelden als Vriend. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. Mocht u die niet ontvangen, controleer dan eerst uw spambox. Geen bevestiging? Neem dan contact op met onze helpdesk.

 • Kan ik een kijkje nemen als ik geen lid ben?

  U kunt een globaal idee krijgen waar de gastadressen voor Vrienden zich bevinden. De precieze locaties en de gegevens van gastadressen zijn alleen beschikbaar voor Vrienden met een geldig lidmaatschap. In Nederland zijn ruim 5.500 adressen aangesloten, deze liggen vaak in de buurt van LF's of LAW's. Vriend worden kost 8 euro per jaar.

 • Wat kost een overnachting?

  Een overnachting bij een gastadres van Vrienden op de Fiets kost € 22,50 per persoon per nacht, op voorwaarde dat u een geldige Vriendenkaart kan tonen. Voor deze prijs mag u ook een lekker ontbijtje verwachten. Soms komt er ook toeristenbelasting bij, dat is per gemeente verschillend. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 12,50. Meer spelregels leest u hier. 

  Uw Vriendenkaart is ook digitaal beschikbaar. Log hiervoor in met uw Vriendennummer en wachtwoord.

 • Hebben jullie ook een routeplanner?

  Bij Vrienden op de Fiets stippelt u zelf uw fiets- of wandeltocht uit. Dat kan met hulp van allerlei inspiratiebronnen. Heeft u een gastadres op of langs uw route gevonden ? Dan kunt u met het knopje naast de GPS-code navigeren naar dit adres. We sturen u hier rechtstreeks door naar de routeplanner van De Fietsersbond en de Wandelplanner van Wandelnet. Service van de zaak. 

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.