Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Gegevens om in te loggen vergeten?

Gegevens om in te loggen vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Vul dan hieronder uw Vriendennummer - of registratienummer in, dan sturen wij u een emailbericht op het ons bekende emailadres. In dit bericht zit een link om uw wachtwoord te resetten.

Uw Vriendennummer vindt u terug op uw persoonlijke pasje. Registratienummers voor gastadressen staan genoteerd in de bevestigingsmails die we u stuurden.

Ontvangt u geen email? 

  1. Controleer of de email wellicht terecht is gekomen in emailboxen die 'spam', 'ongewenst' of bijvoorbeeld 'reclame' heten.
  2. Heeft u na een half uur nog niets ontvangen, controleer dan uw persoonlijke nummer en verstuur nogmaals een verzoek via deze pagina.
  3. Nog steeds niets? Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud emailadres van u. Stuur dan een email aan de helpdesk met uw correcte emailadres. Zodra uw wijziging verwerkt is ontvangt u bericht van ons. U kunt dan via de link inloggevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen. 

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.