Gegevens om in te loggen vergeten?

Gegevens om in te loggen vergeten?

Ben jij je wachtwoord vergeten?
Vul dan hieronder je Vriendennummer - of registratienummer in, dan sturen wij je een e-mail naar het ons bekende mailadres. In dit bericht zit een link om je wachtwoord te resetten.

Je Vriendennummer vind je terug op je persoonlijke pasje. Registratienummers voor gastadressen staan genoteerd in de bevestigingsmails die we je stuurden.

Ontvang je geen mail? 

  1. Controleer of de mail misschien terecht is gekomen in e-mailboxen die 'spam', 'ongewenst' of bijvoorbeeld 'reclame' heten.
  2. Heb je na een half uur nog niets ontvangen, controleer dan je persoonlijke nummer en verstuur nogmaals een verzoek via deze pagina.
  3. Nog steeds niets? Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud e-mailadres van je. Stuur dan een mail aan de helpdesk met je correcte mailadres. Zodra je wijziging verwerkt is, ontvang je bericht van ons. Je kunt dan via de link inloggegevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen.

Zo gepiept.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets