Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Fiets- en wandeltips

Waar u uw tocht begint en eindigt?
Daarvoor hebben onze partners genoeg leuke tips.

Wandelaars, knoop de schoenen maar stevig vast: in Nederland ligt maar liefst 10.000 kilometer aan wandelpaden. Loop bijvoorbeeld etappes van diverse lange-afstands-wandelpaden (LAW), Klompenpaden en Streekpaden.

Wandelaars kunnen aan de slag bij Wandelnet of mooisteroutes.nl. Voor een wandeltocht met gelijkgestemden kan De Wandelpool een mooie ontmoetingsplaats zijn.

Fietsers, smeer de kettingen goed. Zo'n 35.000 kilometer aan fietspad ligt er in Nederland, zo zijn er bijvoorbeeld routes langs kastelen, door natuurgebieden of naar de hoogste berg van Nederland. Routes vindt u bij Nederland Fietsland en de Fietsersbond. Met de gratis Fietsrouteplanner heeft u één van de meest complete routeplanners in handen. U kunt er zelfs (een aantal) gastadressen van Vrienden op de Fiets in vinden als u deze POI selecteert.

Voor tochten naar en in België kunt u terecht bij Fietsnet

Maakt u er een meerdaagse tocht van? Overnacht dan bij een van de gastadressen van Vrienden op de Fiets.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.