Wat u moet weten over corona en Vrienden op de Fiets. Klik hier.

Disclaimer

Stichting Vrienden op de Fiets aanvaardt geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit van gastadressen, gedragingen van bij de stichting aangesloten Vrienden, schade die door gasten op gastadressen is veroorzaakt; noch voor door gasten onderweg, of elders, geleden of veroorzaakte schade en voor onvolledige of onjuiste informatie in het boekje of op de website. Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor deze bedoeld is, zonder expliciete toestemming van Stichting Vrienden op de Fiets.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.