Contact

Wil je iets wijzigen in je gegevens? Of wil je opzeggen?

Als je  inlogt, kun je jouw persoonlijke gegevens vinden en veranderen.

Nog geen antwoord op je vraag? Kijk dan even bij veelgestelde vragen, daar staan nog veel meer antwoorden op prangende vragen.

Onze zakelijkste gegevens

Stichting Vrienden op de Fiets
Postbus 120
2215 ZJ Voorhout

IBAN: NL91 TRIO 0197 98 97 56

BIC: TRIONL2U

KvK: 41052534

Onze telefonische helpdesk is bereikbaar op:

MA van 10.00 tot 13.00 uur
DI van 10.00 tot 13.00 uur
WO van 13.00 tot 16.00 uur
VR van 10.00 tot 14.00 uur
DO, ZA, ZO Gesloten

Hou altijd je Vriendennummer of logeeradresnummer bij de hand.

Bel 088 123 89 99

Vragen kun je ook mailen aan administratie@vriendenopdefiets.nl
Let op!
Vermeld altijd je Vrienden- of registratienummer (logeeradressen)
Dat maakt het een stuk makkelijker voor de helpdesk.

Veelgestelde vragen

 • Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

  Vrienden uit Nederland, België en Duitsland zijn Vriend tot ze hebben opgezegd. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd, tenzij je vóór 1 december van het huidige kalenderjaar opzegt. Dit doet je door in te loggen en in je profiel te kiezen voor 'lidmaatschap beëindigen'. Na opzegging ontvang je een bevestiging per mail. Wel jammer hoor. Oja, we vinden het niet fijn dat je opzegt, maar wel fijn als je ons even laat weten wat de belangrijkste reden is. Daar leren wij van. Dankjewel voormalige Vriend - en hopelijk toch tot ziens!

 • Ik ben verhuisd, mijn mailadres is veranderd etc.

  Verhuisd? Of een andere wijziging in je dagelijkse leven?
  Je kunt je gegevens makkelijk wijzigen. Log in en wijzig je gegevens in je profiel.

 • Ik kan niet inloggen.

  Vrienden met een geldig lidmaatschap hebben toegang tot hun persoonlijke pagina en kunnen alle gegevens van de logeeradressen zien. Ga je op reis? Controleer dan of je een pasje voor dit jaar hebt. Je kunt het pasje in digitale vorm ook vinden bij je profiel op de website.
  Vrienden hebben een Vriendennummer, logeeradressen hebben een Registratienummer. 

  Wachtwoord vergeten? Volg de link inloggegevens vergeten en vul jouw Vrienden- of registratienummer in. Wij sturen je dan een mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt maken.  

  Geen mail ontvangen? 

  1. Controleer of de e-mail misschien terecht is gekomen in e-mailboxen met namen als 'spam', 'ongewenst' of bijvoorbeeld 'reclame'.
  2. Heb je na een half uur nog niets ontvangen, verstuur dan nogmaals een verzoek via de pagina inloggegevens vergeten.
  3. Nog steeds niets? Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud mailadres van je. Stuur dan een e-mail aan de helpdesk vanaf het juiste mailadres. Zodra jouw wijziging is verwerkt, krijg je een bevestiging. Je kunt dan via de link inloggevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen. 

  En helpt ook dit allemaal niet? 
  We blijven proberen. Neem contact op met onze helpdesk. 

  * Nog een tip: als het probleem steeds terugkeert, kan het zijn dat je een (te) oude browserversie gebruikt. Update deze regelmatig voor het beste resultaat.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets