Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier 
Het Prikbord is weer open, plaats vanaf vandaag uw oproep voor een fiets- of wandelmaatje!  En: u kunt jammer genoeg voorlopig geen lidmaatschap cadeau geven. 

Contact

Heeft u wijzigingen ? Wilt u opzeggen ?

Als u inlogt, kunt u uw persoonlijke gegevens vinden en veranderen.

Het antwoord op uw vraag kunt u misschien ook vinden bij veelgestelde vragen.

Praktische informatie

Postbus 120
2215 ZJ Voorhout

Bank: NL91 TRIO 0197 98 97 56

BIC: TRIONL2U

KvK: 41052534

Onze telefonische helpdesk is bereikbaar op:

MA van 10:00 tot 13:00 uur
DI van 10:00 tot 13:00 uur
WO van 13:00 tot 16:00 uur
VR van 10:00 tot 14:00 uur
DO, ZA, ZO Gesloten

Hou altijd uw Vriendennummer of gastadresnummer bij de hand.

Bel 088 123 89 99

U kunt uw vraag of opmerking ook mailen naar administratie@vriendenopdefiets.nl

Vermeld in ieder geval uw Vrienden - of gastadresnummer.

Veelgestelde vragen

 • Ik ben verhuisd, mijn emailadres is veranderd etc.

  U kunt uw eigen gegevens makkelijk wijzigen. Log in en wijzig uw gegevens in uw profiel.

 • Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

  Vrienden uit Nederland, België en Duitsland zijn Vriend tot wederopzegging voor 8 euro per jaar (Nederland) of 10 (België en Duitsland). Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd, tenzij u uiterlijk vóór 1 december van het lopende kalenderjaar opzegt. Dit doet u door in te loggen en in uw profiel te kiezen voor 'lidmaatschap beëindigen'. U ontvangt daarvan van ons een bevestiging per email.

 • Ik kan niet inloggen.

  Vrienden met een geldig lidmaatschap hebben toegang tot hun persoonlijke pagina en de gegevens van de gastadressen. Controleer of u een pasje voor dit jaar in bezit hebt. Vrienden hebben een Vriendennummer, gastadressen hebben een registratienummer. 

  Ben u uw wachtwoord vergeten? Volg de link inloggegevens vergeten en vul uw Vrienden- of registratienummer in. We sturen dan een wachtwoord-reset-mogelijkheid naar het emailadres dat we van u hebben.  

  Ontvangt u geen email? 

  1. Controleer of de email wellicht terecht is gekomen in emailboxen die 'spam', 'ongewenst' of bijvoorbeeld 'reclame' heten.
  2. Heeft u na een half uur nog niets ontvangen, verstuur dan nogmaals een verzoek via de pagina inloggegevens vergeten.
  3. Nog steeds niets? Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud emailadres van u. Stuur dan een email aan de helpdesk met uw correcte emailadres. Zodra uw wijziging verwerkt is ontvangt u bericht van ons. U kunt dan via de link inloggevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen. 

  Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk. 

  Het kan ook nog zijn dat u een (te) oude browserversie gebruikt. Update deze regelmatig voor het beste resultaat.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets