Huisregels Prikbord

Het Prikbord is bedoeld voor het vinden van een fiets- of wandelmaatje in de Vriendenkring van stichting Vrienden op de Fiets.

Kom in contact

Oproepen zijn uitsluitend bedoeld om in contact te komen met Vrienden die, net als jij, zin hebben om over langere afstanden te wandelen, fietsen, schaatsen, kanoën of elke andere denkbare manier van sportief voortbewegen. Inderdaad, op eigen spierkracht.

Geen datingsite

Het prikbord is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden, geen datingsite.
Oproepen met een andere inhoud of andere bedoelingen, of oproepen met taalgebruik dat wij als onbehoorlijk betitelen, worden zonder enige vorm van overleg verwijderd. Dit geldt ook voor oproepen of berichten gericht op specifieke personen. En anonieme oproepen vinden we zo ongezellig, daar is ook geen plek voor.

Oja, nog even dit: je oproep wordt na 6 maanden automatisch verwijderd.

Soms moeten we streng zijn...

Laten we eerlijk zijn, het zijn soms rare tijden, vooral in ons sociale medialandschap. Daarom laten wij hieronder heel even onze goedbedoelde tanden zien. Vooral om ellende te voorkomen. Want we wensen je een fijn Prikbord!

Hier komt ie:

Stichting Vrienden op de Fiets is geen partij in het contact tussen gebruikers van het Prikbord en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor hetgeen voortvloeit uit oproepen en contact via het Prikbord.

Stichting Vrienden op de Fiets is gerechtigd op basis van voorgaande en in voorkomende gevallen wanneer het haar goeddunkt, en zonder opgaaf van redenen, oproepen te verwijderen, dan wel het gebruik van het Prikbord door een gebruiker te beeïndigen. Mocht er aanleiding toe zijn, dan kan de stichting ook besluiten tot royement van de betreffende Vriend.

Zo, die zit.

Terug naar het Prikbord