Even opfrissen

Would you like to read this page in English?
Then click on EN at the top of the page.

Weet jij 't nog?

Bij de start van het seizoen altijd handig om het geheugen even op te frissen. Want, hoe zit dat nou ook alweer bij Vrienden op de Fiets?

Nou zo dus...

  Nederland is groter dan je denkt

  • Drukste routes
   In het hoogseizoen is het vaak lastig zoeken naar Logeeradressen op de populaire routes. De kans op een beschikbaar Logeeradres is veel groter als je ergens anders een route uitstippelt. Ons land heeft meer dan genoeg prachtige natuur en plekken. Met de routeplanners van de Fietsersbond en Wandelnet maak je makkelijk een eigen route. En op die routeplanners vind je ook onze Logeeradressen. 
  • Buitenland
   En dan nog wat: ook in de landen om ons heen kun je een mooie vakantie plannen met routes langs onze Logeeradressen.

  Pasje en Vriendennummer

  • Wie mogen mee op jouw pasje?
   De Vriendenpas is geldig voor alleengaanden, samenwonende koppels (ingeschreven op hetzelfde adres), maar ook voor inwonende kinderen tot 18 jaar en (achter-) kleinkinderen. Vrienden en vriendinnen die met elkaar op pad gaan hebben ieder een eigen pas nodig.
  • Vriendennummer
   Als je een Logeeradres belt of mailt om een slaapplek te reserveren, geef dan je Vriendennummer meteen door. Ook fijn als je je pasje even laat zien als je aankomt. Dat schept een band, en vertrouwen.

  Club van vertrouwen

  • Vrienden op de Fiets doet niet aan boekingssystemen, foto's en reviews. Daarin zijn we echt anders dan ‘verhuursites’. En dat doen we bewust.
   Wij zijn een club van persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en respect. In de praktijk werkt dat heel goed, zo bleek ook weer uit ons onderzoek.
  • Een mindere ervaring?
   Mocht je ervaring bij een Logeeradres iets minder zijn, probeer het dan ter plekke op te lossen. Valt het écht tegen? Lees hier meer over hoe we omgaan met klachten.


  En tot slot...
  Logeeradressen zijn bedoeld voor 1 nacht, want je bent op doortocht. Ook hierin zijn we anders dan anderen...