Zoekresultaat

Alleen Vrienden hebben toegang tot de logeeradressen van Vrienden op de Fiets. Om in te zoomen en alle details te bekijken : Log in of word Vriend.

Filter op:

Filter op

Type accommodatie

Aantal slaapkamers:

Aantal eenpersoonsbedden

Aantal tweepersoonsbedden

Extra opties

Op de kaart staan alle gevonden logeeradressen in het door jou opgegeven zoekgebied. Elk rood ballonnetje is één logeeradres. Klik op het ballonnetje voor meer details over dit logeeradres. De cirkels met een cijfer geven aan hoeveel logeeradressen in het opgegeven gebied te vinden zijn. Wil je meer details zien? Zoom dan in, door op de kaart te klikken op de +

Veelgestelde vragen

 • Hoe word ik Vriend?

  Je kunt je hier aanmelden als Vriend. Na aanmelding ontvang je een e-mail met bevestiging. Mocht je die niet (hebben) ontvangen, controleer dan eerst je spambox. Ook niks in je spam? Neem dan contact op met onze helpdesk.

 • Kan ik een kijkje nemen als ik geen lid ben?

  Op onze site kun je globaal bekijken waar de logeeradressen voor onze Vrienden zich bevinden. De precieze locaties zijn alleen beschikbaar voor Vrienden met een geldig lidmaatschap. In Nederland zijn ruim 5.000 adressen aangesloten, deze liggen vaak in de buurt van lange afstand-routes voor fietsers of wandelaars (LF's of LAW's). Vriend worden kost 8 euro per jaar.

 • Wat kost een overnachting?

  Een overnachting bij een logeeradres van Vrienden op de Fiets kost € 22,50 per persoon per nacht, op voorwaarde dat je een geldige Vriendenpas kunt tonen. Voor deze prijs mag je ook een energierijk ontbijtje verwachten. Vaak wordt de prijs verhoogd met de toeristenbelasting, maar dat is per gemeente verschillend. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 12,50. Meer basisregels lees je hier. 

  Jouw Vriendenkaart is ook digitaal beschikbaar. Log hiervoor in met je Vriendennummer en wachtwoord.

 • Moet ik van tevoren reserveren?

  Een kort antwoord? Ja. Het is voor jezelf en voor je logeeradres handig vooraf even contact te hebben om te vragen of er plek is en om jullie verwachtingen uit te wisselen. Maar als je het echte avontuur zoekt, kun je de gok nemen en onderweg kijken waar je uitkomt. De kans dat je dan nog een logeeradres vindt, is overigens een stuk kleiner. 

  Hoe dan ook, goeie reis!

 • Kan ik de GPS-codes krijgen van de logeeradressen?

  Als je een logeeradres hebt geselecteerd, dan zie je daarvan ook de GPS-coördinaten. Deze kun je eenvoudig invoeren in je routeplanner. Je kunt ook gebruikmaken van de routeplanners van de Fietsersbond en Wandelnet waar wij naar linken. Op termijn willen we graag alle GPS-bestanden van onze logeeradressen toegankelijk maken, zodat je ze kunt inladen in jouw routeplanner of Garmin. Wij werken aan een oplossing die past bij de veiligheids- en privacy-eisen die wij (en onze logeeradressen) stellen. Zodra er nieuws is, melden we dat.

 • Kan ik makkelijk annuleren?

  Je kunt tot 24 uur voor de afgesproken aankomsttijd van de logeerpartij annuleren. Neem daarvoor contact op met het logeeradres. Annuleer je later, dan mag het gastadres € 11,25 p.p. in rekening brengen. Zij hebben immers voorbereidingen getroffen voor jouw komst en de kans is groot dat ze nu niemand anders meer een plek kunnen bieden.

  De basisregels voor Vrienden lees je hier. 

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets