Het coronavirus, wat te doen? Klik hier.

Het coronavirus en Vrienden op de Fiets

Normaal gesproken zouden we het seizoen voor geopend hebben verklaard, maar zoals iedereen weet is de situatie in Nederland en de rest van de wereld ingrijpend veranderd als gevolg van het coronavirus. Het zijn onzekere tijden en iedereen bekijkt per dag, of zelfs per week, wat de komende periode verstandig is om te doen. Zo ook stichting Vrienden op de Fiets.

We volgen de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Vast staat dat we allemaal ons steentje bij moeten dragen om de verspreiding van het virus in te dammen. Daarom adviseren we u terughoudend te zijn met het ontvangen van gasten of het reserveren van een overnachting bij een gastadres.

Elk direct contact – bijna onvermijdelijk als je bij iemand thuis komt -  kan bijdragen aan het overdragen en de verspreiding van het virus. Daarmee verhogen we de risico’s voor iedereen en dat kan niet de bedoeling zijn.

We willen nogmaals benadrukken dat het gastadressen en Vrienden geheel vrijstaat om gemaakte reserveringen af te zeggen en voorlopig ook geen nieuwe reserveringen te maken. Bel elkaar tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Tot eind april gelden strikte maatregelen en wellicht blijft het daar niet bij. Tot die tijd: pas een beetje op uzelf en op elkaar.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.