Team en bestuur Vrienden op de Fiets

De stichting is een non-profit-organisatie. Het beleid en de dagelijkse werkzaamheden worden gemaakt cq. uitgevoerd door een onafhankelijk bestuur en een klein team van professionals. 

Het bestuur is als volgt samengesteld: Frank Köhler (voorzitter), Marianne den Boef (secretaris), Bart van den Dolder (penningmeester) en lid Coby Adema. 

Naast het bestuur is er ook een actieve Raad van Advies. De familie De Blécourt heeft drie leden benoemd: Bert van den Berg, Wieke Bijleveld en Paul Vreuls.

De dagelijkse aansturing is in handen van directeur Stefanie Gerwers. De helpdesk wordt 'bemand' door Monique Boelen en Ida Kok.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets