Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Team en bestuur Vrienden op de Fiets

De stichting is een non-profit-organisatie. Het beleid en de dagelijkse werkzaamheden worden gemaakt cq. uitgevoerd door een onafhankelijk bestuur van vrijwilligers en een klein team van professionals. 

Het bestuur is als volgt samengesteld: Frank Köhler (voorzitter), Marianne den Boef (secretaris), Wilko de Vette (penningmeester) en lid Coby Adema. 

Naast het bestuur is er ook een actieve Raad van Advies. De familie De Blécourt heeft drie leden benoemd: Ariane van den Berg, Wieke Bijleveld en Paul Vreuls.

De dagelijkse aansturing is in handen van directeur Stefanie Gerwers. De helpdesk wordt 'bemand' door Monique Boelen en Ida Kok.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.