Prikbord voor fiets-of wandelmaatjes

Zoek je een fiets - of wandelmaatje? Voor af en toe een tochtje of voor een bijzondere onderneming? Plaats dan een oproep op Het Prikbord van Vrienden op de Fiets. 

Als je inlogt als Vriend, kun je via het Menu of via Mijn prikbord in je profiel vast een kijkje nemen en mogelijk zelf een oproep plaatsen. 

Lees je de huisregels vooraf nog even door?
Dan blijft het Prikbord een sportieve ontmoetingsplaats voor Vrienden.

We wensen je veel fiets – en wandelplezier met Vrienden!

De werking van het Prikbord wijst zich vanzelf:

  • Je gaat zelf ‘aan de slag’
  • Je typt een kopregel en een toelichtend tekstje waarin je iets over jzelf vertelt en over je ideeën voor een mooie sportieve tocht.
  • Als je het leuk vindt kun je ook een foto of een plaatje uploaden.
  • Als je op Plaats mijn Oproep drukt en teruggaat naar het overzicht, ziet je je eigen ‘tegeltje’.
  • Zie je een oproep van een ander die je interesseert? Klik op Bekijk en Reageer !

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets