Partners

Stichting Vrienden op de Fiets werkt graag samen met organisaties met vergelijkbare doelen. De criteria voor samenwerking zijn helder: Vrienden en logeeradressen hebben baat bij de samenwerking én de partijen passen bij elkaar.

Uiteraard werkt Stichting Vrienden op de Fiets nauw samen met de Fietsersbond, de belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland. Beide organisaties vermelden elkaars activiteiten waar mogelijk en versterken zo elkaars werk. Blij zijn we met de routeplanner van de Fietsersbond, waarin onze logeeradressen als Point Of Interest (POI) zijn opgenomen en waarmee je eenvoudig naar je logeeradres navigeert. Ook met de Belgische Fietsersbond hebben we contact. 

We zijn goed bevriend met het Landelijk Fietsplatform, kennis - en coördinatiepunt voor recreatief fietsen. Het Fietsplatform geeft impulsen aan belangenbehartiging, productontwikkeling & promotie en beheert de langeafstand LF-routes.

Met Wandelnet, startpunt voor wandelend Nederland, onderhouden we banden om de wandelaars onder onze Vrienden nog beter van dienst te zijn. Ook hun planner is gekoppeld aan onze site. Zo wandel je op de leukste manier naar je logeeradres.

We attenderen je ook graag op bijzondere initiatieven, zoals Rustpunten. Pauzeplekken met koffie, thee of limonade tegen een vrijwillige bijdrage. Vaak kun je naar het toilet en je elektrische fiets opladen. Rustpunten vind je op een particulier erf, langs een wandel- of fietsroute. 

Dankzij dit soort partnerschappen kunnen Vrienden bijvoorbeeld ook elk jaar met korting naar de Fiets en Wandelbeurs.​​​​

Logo Fiets en wandelbeursLogo FietsersbondLogo WandelnetLogo Rustpunten

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets