Wat u moet weten over corona en Vrienden op de Fiets. Klik hier.

Partners

Stichting Vrienden op de Fiets werkt graag samen met organisaties met vergelijkbare doelen. De criteria voor samenwerking zijn helder: Vrienden en gastadressen hebben baat bij de samenwerking én de partijen passen bij elkaar.

Uiteraard werkt Stichting Vrienden op de Fiets nauw samen met de Fietsersbond, de belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland. Beide organisaties vermelden elkaars activiteiten waar mogelijk en versterken zo elkaars werk. Blij zijn we met de routeplanner van de Fietsersbond, waarin onze gastadressen als Point Of Interest (POI) zijn opgenomen en waarmee u eenvoudig naar uw gastadres navigeert. Ook met de Belgische Fietsersbond hebben we contact. 

We zijn goed bevriend met het Landelijk Fietsplatform, kennis - en coördinatiepunt voor recreatief fietsen. Het Fietsplatform geeft impulsen aan belangenbehartiging, productontwikkeling & promotie en beheert de langeafstand LF-routes.

Met Wandelnet, startpunt voor wandelend Nederland, onderhouden we banden om de wandelaars onder onze Vrienden nog beter van dienst te zijn. Ook hun planner is gekoppeld aan onze site. Zo wandelt u op de leukste manier naar uw gastadres.

We attenderen u ook graag op bijzondere initiatieven, zoals Rustpunten. Pauzeplekken met koffie, thee of limonade tegen een vrijwillige bijdrage. Vaak kunt er naar het toilet en er uw elektrische fiets opladen. Rustpunten vindt u op een particulier erf, langs een wandel- of fietsroute. 

Dankzij dit soort partnerschappen kunnen Vrienden bijvoorbeeld ook elk jaar met korting naar de Fiets en Wandelbeurs.​​​​

Logo Fiets en wandelbeursLogo FietsersbondLogo WandelnetLogo Rustpunten

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.