Het is druk bij de helpdesk in deze tijd van het jaar. Het kan een paar dagen duren voordat uw email beantwoord wordt. Dank voor uw geduld. 

Met Vriendenkorting naar de Fiets en Wandelbeurs 2020

De leukste inspiratie voor een actieve vakantie vindt u op de Fiets en Wandelbeurs. Deze vindt op 15 en 16 februari plaats in Flanders Expo te Gent en op 28, 29 februari en 1 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Omdat u Vriend bent, kunt u in de voorverkoop online kaartjes bestellen tegen een aardige extra korting die op kan lopen tot € 5 per kaartje. 

Op beursdagen zelf betaalt u het volle pond, dus zorg dat u tijdig uw kaartjes bestelt. Kinderen tot en met 12  jaar hebben gratis toegang. 

Een kaartje voor Gent kost u € 5, als u hier vooraf bestelt (aanbod geldig t/m 14 februari).

Een kaartje met korting voor Utrecht kost u € 11 als u hier vooraf bestelt (aanbod geldig t/m 27 februari). 

In Utrecht staan we voor u klaar met een (gratis) kopje koffie op het Vriendenterras. We hopen u daar te ontmoeten!


 

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.