Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Hoe werkt het?

Overnachten bij gastadressen van Vrienden op de Fiets

Tijdens meerdaagse wandel-en fietstochten bijkomen en weer opladen. Zodat u er de volgende dag weer vol goede moed tegenaan kunt. Daarvoor kunt u terecht bij één van de 6.000 gastadressen van Vrienden op de Fiets. 

Wat kunt u verwachten?

Een gastvrije ontvangst… 
door particulieren die één of meerdere logeerplekken aanbieden voor sportievelingen die meerdaagse tochten maken. Reken niet op een viersterrenaccommodatie, maar wel op een schoon bed en een goed ontbijt.

Overnachten bij mensen thuis…
die het leuk vinden u een prettige slaapplaats en een gezellig onderkomen te bieden. Laat u verrassen door de gastvrijheid op uw overnachtingsadres. Wie weet, maakt u vrienden voor het leven.

Tegen een Vriendenprijs… 
van € 22,50 per nacht per persoon, inclusief ontbijt (exclusief toeristenbelasting), een prijs die past bij het sportieve en sociale karakter van Vrienden op de Fiets.

Vrienden op de Fiets is niet alleen een netwerk van slaapplekken, maar ook een bron van bijzondere ontmoetingen en mooie verhalen. We vroegen een paar gastadressen en Vrienden naar hun ervaringen. 

In 5 stappen 

een overnachting regelen

  1. Word Vriend voor € 8 per kalenderjaar.
  2. Log in met uw Vriendennummer om online een gastadres
    langs uw route te vinden. Of gebruik de adressengids.
  3. Reserveer telefonisch.
  4. Ga op pad en vergeet uw (digitale) Vrienden-pas niet.
  5. Bel aan, rust uit en slaap goed.

Alleen Vrienden overnachten voor de speciale Vrienden-prijs bij onze gastadressen.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.