Gezocht: relatiemanager voor onze Logeeradressen

Ben jij vriend én professional?

(m/v/x) - 2 dagen per week

Stichting Vrienden op de Fiets groeit. Daarom wordt het steeds drukker bij onze Logeeradressen en in onze kleine organisatie. Groeien is leuk, maar we willen wel blijven bloeien. Daarom zijn wij op zoek naar een professional die zich helemaal gaat richten op intensiever contact met onze Logeeradressen, want zij zijn de basis van ons succes.

Ben jij toe aan maatschappelijk relevant werk?
Onze ‘relatiemanager’ (m/v) is een (min of meer) ervaren rot met een commerciële of marketingachtergrond. Iemand die de kneepjes van het accountvak kent en toe is aan een werkomgeving die maatschappelijk relevant(er) is. En die het leuk vindt in een kleine non-profitorganisatie te werken. Hij of zij zorgt voor betrokkenheid van onze Logeeradressen en werving van nieuwe. En dat is nodig, want met de groei moeten we ook het aantal Vrienden en Logeeradressen in balans houden.

Wat ga je doen?
De contouren van het beleidsplan staan op papier en het is tijd dat een professional dit plan gaat aanscherpen en uitvoeren.

Als relatiemanager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

A. Opzetten van het accountmanagement, ook in het CRM-systeem
B. Organisatie jaarlijkse bijeenkomst
C. Opzetten loyalty-programma
D. Uitwerken wervingsstrategie - kleinschalige campagnes
E. Behoeftepeiling
F. Voorlichting en communicatie in de breedste zin van het woord

Van de contacten met logeeradressen maak je regelmatig rapportages en analyses. Met die informatie zorg je voor praktische adviezen waarmee wij onze logeeradressers beter kunnen bedienen en nieuwe kunnen werven.

Naast de coördinatie en het grotendeels uitvoeren van kleinschalige wervingscampagnes, denk en doe je ook mee aan alle vormen van communicatie. Alles wat jij doet is gericht op de interactie met, behoud en werving van Logeeradressen. Je bent als een vriend voor ze. Je dagelijkse doel is dan ook grote tevredenheid bij de logeeradressers én een evenwichtige verhouding tussen het aantal Vrienden en Logeeradressen.

Wat vragen we van je?
We zijn een non-profit organisatie, waarin een kleine groep professionals zelfstandig en proactief werkt. Dat verwachten wij dus ook van jou. Als we de functie ontleden, zijn we feitelijk op zoek naar de allerbeste accountmanager.
Je bent een zelfstarter, een allround denkende doener, communicatief en organisatorisch sterk. Je werkt makkelijk samen, schakelt tussen grote lijnen en uitvoeringsdetails. Je vertaalt ervaringen uit de praktijk soepel in adviezen aan directie en bestuur.

Je bent vriendelijk, leergierig en gaat oplossingsgericht te werk. Je bent administratief secuur, je houdt van een strakke planning en maakt van je plannen een begroting. Ook een belangrijk pluspunt: je bent thuis in CRM-systemen (Salesforce) en snapt iets van portals en social media. Als je dat allemaal bent en kunt, zijn we snel vrienden.

Wat bieden we?
Je werkt in principe vanuit huis, maar je bent een deel van je werkweek in ons kantoor in Voorhout. Hier werkt onze Helpdesk en in deze functie is contact tussen jullie cruciaal.

Vrienden op de Fiets is een non-profit organisatie met een sympathiek product. Je kunt je werkweek zelf indelen, met uitzondering van een paar vaste momenten, zoals de weekopening. Wij zorgen voor een computer en een telefoon. We denken aan een dienstverband voor 2 dagen per week (0,4 FTE), voorlopig voor een jaar. We volgen de CAO Reiswerk en schalen de functie in op eind Groep 7.

En nu?
Als jij denkt: wow, dit is ‘m! Dan maken we graag kennis. Stuur een mail en vertel ons waarom dit de voor jouw geknipte functie is en vergeet je cv niet. Die mail kun je sturen aan reactie@vriendenopdefiets.nlt.a.v. Stefanie Gerwers, directeur van de Vrienden. Reageer alsjeblieft uiterlijk 1 juni a.s. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 14 en 16 juni.

Wil je eerst meer weten?
Op de website van de stichting vind je veel meer informatie. Voor specifieke vragen kun je ook een mail sturen aan Stefanie Gerwers, dan reageert zij per mail of telefoon.

O ja, nog even dit.
Denk jij: leuk, maar niet voor mij, maar je kent iemand die (nog beter) geknipt is voor deze functie… doorsturen mag. Graag zelfs!

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets