Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier.

Gastadres worden?

Gastadressen zijn mensen die graag een vriendendienst leveren. Ze bieden een prettige slaapplek aan sportievelingen die na een dag wandelen of fietsen niet zozeer naar luxe verlangen, maar genieten van een warm welkom, een comfortabel bed en een goed ontbijt. 

‘We houden van de gezelligheid en drukte in huis wanneer er mensen over de vloer komen’
- Familie Deckers, gastadres

Dikwijls leidt het contact tussen Vrienden en gastadressen tot gezellige ontmoetingen. Van een openhartig gesprek aan de keukentafel tot een gemoedelijk samenzijn in de achtertuin. Het zal niet voor het eerst zijn dat mensen via Vrienden op de Fiets vriendschappen voor het leven sluiten. 

Gastadressen zijn particuliere huishoudens, geen commerciële bed & breakfasts of hotels. Bijna zesduizend mensen in Nederland en daarbuiten stellen hun huis al open voor fietsers en wandelaars. Zij delen graag hun verhalen en ervaringen. 

Wij verwelkomen u graag als gastadres. Leest u wel eerst de spelregels? Zo weet u precies wat we verwachten van gastadressen. 

U kunt zich hier aanmelden

Al gastadres? 

Uw gegevens inzien of wijzigen? Log in op uw persoonlijke pagina. U vindt daar ook handige documenten.

Zoeken

Read in English

Welkom op de nieuwe site van Vrienden op de Fiets.

Bent u al Vriend? Dan wordt u, als u inlogt, gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen.

Hoe doet u dat?

Log eerst in met uw Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent. Dan verschijnt er een schermpje waarin u wordt verzocht eenmalig uw wachtwoord aan te passen. U vult eerst uw oude wachtwoord in, dat is de postcode.

Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Als alles goed gaat bent u automatisch ingelogd en krijgt u een bevestiging per email. Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.