Gezocht: Relatiemanager voor onze Logeeradressen

Ben jij vriend én professional?

(m/v/x) - 2 dagen per week

Stichting Vrienden op de Fiets groeit. Daarom wordt het steeds drukker bij onze Logeeradressen en in onze kleine organisatie. Groeien is leuk, maar we willen wel blijven bloeien. Daarom zijn wij op zoek naar een professional die zich helemaal gaat richten op intensiever contact met onze Logeeradressen, want zij zijn de basis van ons succes.

Ben jij toe aan maatschappelijk relevant werk?
Onze ‘relatiemanager’ (m/v) is een ervaren rot met een commerciële of marketingachtergrond. Iemand die de kneepjes van het accountvak kent, maar inmiddels toe is aan een werkomgeving die maatschappelijk relevant(er) is. En die het leuk vindt in een kleine non-profitorganisatie te werken. Hij of zij zorgt voor betrokkenheid van onze Logeeradressen en werving van nieuwe. En dat is nodig, want met de groei moeten we ook het aantal Vrienden en Logeeradressen in balans houden.

Wat ga je doen?
De contouren van het beleidsplan staan op papier en het is tijd dat een professional dit plan gaat aanscherpen en uitvoeren.

Als relatiemanager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

A. Opzetten van het accountmanagement, ook in het CRM-systeem
B. Organisatie jaarlijkse bijeenkomst
C. Opzetten loyalty-programma
D. Uitwerken wervingsstrategie - kleinschalige campagnes
E. Behoeftepeiling
F. Voorlichting en communicatie in de breedste zin van het woord

Van de contacten met logeeradressen maak je regelmatig rapportages en analyses. Met die informatie zorg je voor praktische adviezen waarmee wij onze logeeradressers beter kunnen bedienen en nieuwe kunnen werven.

Naast de coördinatie en het grotendeels uitvoeren van kleinschalige wervingscampagnes, denk en doe je ook mee aan alle vormen van communicatie. Alles wat jij doet is gericht op de interactie met, behoud en werving van Logeeradressen. Je bent als een vriend voor ze. Je dagelijkse doel is dan ook grote tevredenheid bij de logeeradressers én een evenwichtige verhouding tussen het aantal Vrienden en Logeeradressen.

Wat vragen we van je?
We zijn een non-profit organisatie, waarin een kleine groep professionals zelfstandig en proactief werkt. Dat verwachten wij dus ook van jou. Als we de functie ontleden, zijn we feitelijk op zoek naar de allerbeste accountmanager.
Je bent een zelfstarter, een allround denkende doener, communicatief en organisatorisch sterk. Je werkt makkelijk samen, schakelt tussen grote lijnen en uitvoeringsdetails. Je vertaalt ervaringen uit de praktijk soepel in adviezen aan directie en bestuur.

Je bent vriendelijk, leergierig en gaat oplossingsgericht te werk. Je bent administratief secuur, je houdt van een strakke planning en maakt van je plannen een begroting. Ook een belangrijk pluspunt: je bent thuis in CRM-systemen (Salesforce) en snapt iets van portals en social media. Als je dat allemaal bent en kunt, zijn we snel vrienden.

Wat bieden we?
Je werkt in principe vanuit huis, maar je bent een deel van je werkweek in ons kantoor in Voorhout. Hier werkt onze Helpdesk en in deze functie is contact tussen jullie cruciaal.

Vrienden op de Fiets is een non-profit organisatie met een sympathiek product. Je kunt je werkweek zelf indelen, met uitzondering van een paar vaste momenten, zoals de weekopening. Wij zorgen voor een computer en een telefoon. We denken aan een dienstverband voor 2 dagen per week (0,4 FTE), voorlopig voor een jaar. We volgen de CAO Reiswerk en schalen de functie in op eind Groep 7.

En nu?
Als jij denkt: wow, dit is ‘m! Dan maken we graag kennis. Stuur een mail en vertel ons waarom dit de voor jouw geknipte functie is en vergeet je cv niet. Die mail kun je sturen aan reactie@vriendenopdefiets.nl, t.a.v. Stefanie Gerwers, directeur van de Vrienden. Reageer alsjeblieft uiterlijk 6 juni a.s. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 14 en 16 juni.

Wil je eerst meer weten?
Op de website van de stichting vind je veel meer informatie. Voor specifieke vragen kun je ook een mail sturen aan Stefanie Gerwers, dan reageert zij per mail of telefoon.

O ja, nog even dit.
Denk jij: leuk, maar niet voor mij, maar je kent iemand die (nog beter) geknipt is voor deze functie… doorsturen mag. Graag zelfs!

Search

Lees in het Nederlands

PLEASE NOTE: SITE NOT AVAILABLE FROM MARCH 24 - 31.

Dear Friends and guest addresses,

Behind the scenes we are working on a new IT system. It will go live at the end of this month. Therefore, the website will be closed from Wednesday March 24 to Tuesday March 31. From April 1st you are more than welcome and almost all services will be available again. In the meantime, we would like to refer you to the booklet and of course the helpdesk is available for questions.

After April 1, there are a few perks that you will probably have to wait for. For example, the notice board (‘Prikbord’) for finding a cycling or walking buddy is not immediately back. The gift membership that you may want to give to a good friend is also temporarily unavailable. We try to fix this as soon as possible.

Warning: please save your favorite guest addresses and the information and contacts of the Prikbord’. We are doing our best, but we may not be able to put this information back on the site. If all goes well, you will not notice the new system and you will soon be able to use the service you are used to again.

Thanks for your patience and a warm greeting,

Team Vrienden op de Fiets