Met de eigenschappen:

  
  
  
Er is helaas geen route gevonden

Vind een gastadres langs uw route:

Of in plaats:

Toon meer opties
Sluit venster

Het verhaal van Paulien Eikhout-Donkers

Avontuur

Op maandagochtend vertelde een collega dolenthousiast over een wandelweekend dat ze achter de rug had. Ze had overnacht bij Vrienden op de Fiets. Ik heb me diezelfde week nog aangemeld. Kort daarna overnachtte ik zelf via Vrienden op de Fiets. Dat overtrof al mijn verwachtingen. De kans op onverwachte gebeurtenissen vind ik zo leuk aan Vrienden op de Fiets. Het is echt een avontuur. Je ontmoet bijzondere mensen met unieke verhalen. Het lidmaatschap draait om het contact met anderen. Daar geniet ik van.

Atelier

Mooi herinneringen heb ik aan de overnachting bij een gastadres in Zeeland. Mijn man en ik werden ontvangen alsof we op visite kwamen. En ook de overnachtingsplek vond ik erg bijzonder: we sliepen in een atelier. De volgende ochtend stond er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar. Toevallig was er die middag een expositie in de schuur op het erf. Voor we verder gingen, zijn we daar nog even gaan kijken. Heel onverwacht, en hartstikke leuk. Door Vrienden op de Fiets ontdek je nieuwe dingen. Je weet nooit waar je terechtkomt en wie je ontmoet.

Cadeau

In mijn enthousiasme voor Vrienden op de Fiets heb ik een goede vriendin een lidmaatschap cadeau gegeven. We zijn vervolgens met z’n tweeën op pad gegaan. Onze eerste ervaring samen was hartstikke leuk. We sliepen in een tuinhuisje. Het toilet was buiten. Toen het begon te schemeren zagen we dat er buiten weinig licht was langs het pad. Daarom vroegen we de eigenaren om een zaklampje. Ze nodigden ons uit om even binnen te komen. We hebben uren met ze gekletst, gelachen, en ook serieuze gesprekken gevoerd. Het was een heel leuke avond. Mijn vriendin en ik spraken toen af om minimaal een keer per jaar te overnachten bij Vrienden op de Fiets.

Wandelen met Vrienden op de Fiets. Goed voor ons, goed voor het milieu.’

‘Overdag een heerlijke tocht in de natuur. ’s Avonds een fijn bed en dan vroeg weer op.’

‘De kans op onverwachte gebeurtenissen vind ik zo leuk. Het is echt een avontuur.’

Paulien Eikhout-Donkers

‘Iets te vieren? Geef een lidmaatschap van Stichting Vrienden op de Fiets cadeau!’